tisdag 13 december 2011

Lite mer julmat

Jag kom ihåg att på bondgården gjorde vi även mat på grisfötter o korv vi fyllde fjälster med korvsmet, korven åt vi till Dopp i Grytan, ja så va det ju godis, det kokades knäck, ischoklad, mintkyssar, brända mandlar, marmelad,polkagrisar. Det är roligt att ha  varit med om detta när man ser tillbaka. Granen höggs i egen skog o kläddes med massor, bl.a. flaggor, änglahår, smällkarameller, änglar o tomtar, o lite kulor. Juldagen va det julotta, men det va en lång dag man skulle va stilla, ja djuren skulle ju passas. I dag har jag stekt köttbullar som ska frysas till julbordet. Gjorde efter samma recept som till älgköttbullar o de blev jättegoda. Snart ska jag ut med hundarna, kl. 3 är det Lucia på Mollies dagis. Va uppe  o tittade på Lucia på TV kl7 då hade Peps fått sin kissrunda före

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar